076 541 0045

Tandheelkundige Behandelingen

Het team van Tandartspraktijk Brandebeemd is gespecialiseerd in diverse tandheelkundige behandelingen. Een mooi gebit en een stralende glimlach: dat is onze missie. Dagelijks werken wij met tevreden patiënten. Ook interesse? Klik voor meer informatie op de betreffende behandeling en maak een afspraak met het ervaren team van Tandartspraktijk Brandebeemd.

Onze behandelingen

De tandheelkundig specialisten van Tandartspraktijk Brandebeemd voeren vele behandelingen uit, zoals een periodieke controle, gebitsreiniging, het plaatsen van witte vullingen, kronen, bruggen, implantaten, all on 4, en kunst- en klikgebitten.

Snel naar

 

Periodieke controle

De tandarts voert regelmatig in samenwerking met de preventie- en tandartsassistentes periodieke controles uit. Tijdens een dergelijke controle worden uw mond en gebit preventief beoordeeld op bedreigingen. Zo worden eventuele afwijkingen in de gezondheid van uw mond en gebit in een vroeg stadium ontdekt. Lees meer over een periodieke controle.

Gebitsreiniging

Tijdens een gebitsreiniging worden tandsteen en tandaanslag verwijderd, zodat gaatjes en tandvleesontstekingen worden voorkomen. Een goede mondhygiëne zorgt ervoor dat u geen problemen met uw gebit krijgt. Hier leest u meer over gebitsreiniging.

Witte vullingen

De tandarts van Tandartspraktijk Brandebeemd is gespecialiseerd in het plaatsen van witte vullingen. Dankzij deze vullingen krijgt u die stralende witte glimlach weer terug. Wij geven de vulling de exacte kleur van uw overige tanden, zodat uw gebit een natuurlijke uitstraling behoudt. Meer informatie over witte vullingen.

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen worden gebruikt om bestaande tanden te vervangen of om lege plaatsen in het gebit op te vullen. Met een kroon of brug blijft uw gebit zo veel mogelijk in zijn oorspronkelijke staat. Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen, zodat uw gebit zijn natuurlijke vorm behoudt. Lees meer over kronen en bruggen.

Implantaten

Een tandheelkundige implantaat wordt ingezet als een definitieve vervanging van tandwortels. De tandarts plaatst de implantaat op de plek van de tandwortel, waarna hier een brug op wordt bevestigd. Hiermee heeft u een duurzame vervanging voor een tand in uw gebit. Ontdek meer over implantaten.

Kunst- en klikgebitten

Voor kunst- en klikgebitten kunt u ook bij onze tandarts terecht. Het klikgebit is een modern kunstgebit dat op de implantaten wordt geplaatst. Zoals de naam al doet vermoeden klik je dit gebit op de implantaten vast. Een groot voordeel van een klikgebit is dat dit gebit niet van zijn plek kan gaan. Lees meer over een kunst- en klikgebit.

T-scan

Eén van de mogelijke oorzaken van dit soort klachten kan uit uw beet komen. Dit zorgt voor voortdurende pijn aan het hoofd, nek of rug zijn klachten, waarbij soms moeilijk te achterhalen valt waar het vandaan komt. Dit heeft mogelijk met uw mond te maken: als u ergens in bijt spant u namelijk uw kaak-, hoofd- en nekspieren aan.

Met onze T-scan analyseren we uw beet en hebben we direct inzicht in de belasting van uw tanden en kiezen. Hierdoor kunnen we dus eenvoudig de oorzaak van dit soort veelvoorkomende klachten ontdekken. Uit de scan zal blijken of er een tandheelkundige behandeling nodig is. Meer informatie over de t-scan.

Wortelkanaalbehandelingen

Een wortelkanaalbehandeling is nodig wanneer uw tand- of kiesholte onstoken is. De ontsteking geneest niet vanzelf en daarom dient de zenuw verwijderd en opgevuld te worden. Een aantal kenmerken van een ontsteking zijn pijn bij het eten en drinken van koud en warm voedsel, pijn bij het kauwen of bijten of pijn die doortrekt naar uw kaak, oor of slaapstreek. Lees meer over een wortelkanaalbehandeling.