Vandaag geopend van 08:00 - 12:00
Vandaag geopend van 08:00 - 12:00
076 541 0045

Gebitsreiniging

Professionele gebitsreiniging voorkomt gaatjes en tandvleesontstekingen. Hoe vaak uw gebit professioneel moet worden gereinigd wordt individueel en in overleg bepaald. Ook als er nog geen sprake is van problemen aan tanden en tandvlees is het uiteraard belangrijk om eventueel aanwezig tandsteen of aanslag regelmatig te laten verwijderen. Dit komt ook uw algemene gezondheid ten goede!

Een gebitsreiniging komt natuurlijk niet in de plaats van een goede mondhygiëne thuis: een goede gebitsverzorging is onontbeerlijk voor het behoud van uw gebit. Tandartspraktijk Brandebeemd geeft u daarom ook graag advies voor het correct poetsen van uw tanden!

Gebitsreiniging in onze tandartspraktijk in Breda

Zoals bovengenoemd is het erg belangrijk, voor uw algehele gebitsgezondheid, dat u uw gebit goed verzorgd. Bij Tandartspraktijk Brandebeemd in Breda adviseren we u graag over het optimaal reinigen van uw gebit. Om uw gebit zo goed mogelijk te kunnen controleren en advies op maat te geven, is het verstandig om twee keer per jaar een bezoek te brengen bij ons in Breda voor een periodieke controle.

Afspraak maken Bel: 076 541 0045

Heeft u vragen over gebitsreiniging?

Naam*
Achternaam*
Telefoonnummer *
E-mailadres*
Bericht/Vraag*
 
 

 

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.