076 541 0045

Ons team

Tandartspraktijk Brandebeemd bestaat uit een team met gemotiveerde en ervaren tandheelkundig specialisten. Bij ons team staan service, persoonlijke zorg en aandacht centraal. Deze pijlers zult u herkennen wanneer u behandeld wordt door onze specialisten. Bovendien werken wij met de modernste behandelmethoden en apparatuur, zodat u elke behandeling comfortabel ondergaat. De tandarts heeft ook ervaring met angstige patiënten.

De tandheelkundig specialisten van Tandartspraktijk Brandebeemd helpen u graag om een mooi gebit en een stralende glimlach te krijgen. Maak gerust een afspraak voor een kennismaking met ons team.

Bel: 076 541 0045

De tandheelkundig specialisten

Na de samenvoeging van Tandartspraktijk R. Boer en Tandartsenpraktijk Prinsenbeek is de praktijk verder gegaan onder de huidige naam: Tandartspraktijk Brandebeemd. Sindsdien zijn we gevestigd aan de Brandebeemd in Breda. Het team bestaat uit twee tandartsen, vijf preventie- en tandartsassistentes, een praktijkmanager en een balieassistente.


dhr. R.P. Weber
Praktijk Houder / Tandarts / Invisalign
Maandag Dinsdag Woensdag Soms op Donderdag

Mw. A. Weber
Tandarts
Donderdag en vrijdag ochtend

dhr. L. van Heyningen
Tandarts/Implantoloog
1 a 2 keer per maand op donderdag

Sadaf
Mondhygiëniste

Jasmijn
Paro preventie assistente / Manager / Balie assistente

Diede
Invisalign / Stoel assistente

Marjanne
Myobrace / Stoel assistente

Mirjam
Stoel assistente

Jenny
Balie/stoel assistente

Specialisaties

Tandarts Weber heeft veel ervaring op het gebied van diverse tandheelkundige behandelingen, waaronder het behandelen van angstige patiënten. Hij wordt bijgestaan in de behandelingen door een team van ervaren en betrokken preventie- en tandartsassistentes. Samen hebben zij al vele patiënten behandeld en hun angst voor de tandarts verminderd.

Naast het behandelen van angstige patiënten maken wij gebruik van de modernste apparatuur en behandelingen. We werken bijvoorbeeld veel met de T-scan waarmee eenvoudig een nauwkeurige scan van uw beet te maken is.

Met de resultaten van de scan is in één oogopslag te zien welke tanden of kiezen zorgen voor uw klachten. Kortom, het vereenvoudigt en versnelt uw behandeling.

Veel patiënten zijn al behandeld door tandarts Weber en zijn team. Kijk voor de ervaringen van onze patiënten op Zorgkaart Nederland of op onze patiëntervaringen pagina.

De spoedtandarts

Buiten de openingstijden van onze praktijk wordt u geholpen door de spoedtandarts in Breda. U kunt ook bij de spoedtandarts terecht als u geen vaste patiënt bent bij Tandartspraktijk Brandebeemd. Lees meer over de spoedtandarts.

De tandheelkundig specialisten van Tandartspraktijk Brandebeemd helpen u graag om een mooi gebit en een stralende glimlach te krijgen. Maak gerust een afspraak voor een kennismaking met ons team.

Afspraak maken Bel: 076 541 0045