Vandaag geopend van 08:00 - 17:00
Vandaag geopend van 08:00 - 17:00
076 541 0045

Tandartstarieven

De tarieven van Tandartspraktijk Brandebeemd zijn landelijk vastgesteld. Dit betekent dat u altijd een eerlijke en realistische vergoeding betaalt voor uw behandeling.

Als u geweest bent voor controle/spoed en/of gebitsreiniging dan kan het zo zijn dat u terug moet komen voor een uitgebreidere behandeling.

Mochten die kosten hoger zijn dan de aangegeven wettelijke verplichting van €250,- dan zult u van ons een begroting ontvangen beveiligd via uw email adres. Deze email is gecodeerd ivm de AVG wet, U krijgt dus een pincode door gestuurd om de begroting te kunnen openen.

Tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit

Bekijk de tandarts tarieven van 2024 vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Hieronder ziet u onze meest uitgevoerde behandelingen.

Twee keer een kleine röntgenfoto

 

Deze twee kleine röntgenfoto’s worden in overleg gemaakt. Op deze foto kunnen we beoordelen of u gaatjes heeft, oftewel cariës.

Kaakoverzichtsfoto (OPG)

De kaakoverzichtsfoto, oftwel Orthopantomogram (OPD), wordt gemaakt om uw kaakgewricht te beoordelen. Hiermee kunnen we ontsteking(en) aan uw wortelpunt(en) ontdekken, wortelresten analyseren, de ligging van uw verstandskiezen beoordelen en bij de jeugd bekijken of alle volwassen tanden en kiezen aanwezig zijn.

Uw tandartsvergoeding

Wij kunnen u niet garanderen dat uw behandeling wel of niet in aanmerking komt voor een vergoeding, want verzekeringspolissen lopen sterk uiteen. Polissen en pakketten verschillen per persoon. Bovendien worden er ieder jaar nieuwe verzekeringspakketten aangeboden.

Persoonlijke begroting

Wij maken bij een vervolgafspraak altijd een begroting voor u. Hierin staan de verrichtingencodes op waarmee u zelf bij uw verzekeraar kunt navragen of deze voor tandartsvergoeding in aanmerking komen.

Indien u toch nog vragen heeft over de kostenbegroting, maak dan vrijblijvend een afspraak met Mw. J.N. Wildenberg. Een duidelijke uitleg over de begroting voorkomt misverstanden of verrassingen achteraf. U kunt voor een afspraak bellen met onze balieassistente.

Uw tandartsverzekering

Zoals u van ons gewend bent zetten wij in op het betaalgemak van onze patiënten. Indien u een tandartsverzekering heeft, kan de factuur meestal rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar worden gestuurd.

Betaling

U krijgt uw rekening van Infomedics!

Uw zorgaanbieder zorgt voor u, wij zorgen voor de financiële afhandeling.

Wij sturen u een rekening namens uw zorgaanbieder. Als het mogelijk is, dan controleren wij voor u of uw zorgverzekeraar (een deel van) uw rekening vergoedt. U ziet een vergoeding altijd terug op uw rekening en betaalt alleen het bedrag dat overblijft.

Is er niets vergoed, maar denkt u dat u wel recht heeft op vergoeding van uw zorgverzekeraar? Of heeft u vragen over de hoogte van uw vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Contact opnemen met Infomedics